Selenium Ataköy 120 ay 0,99 faiz oranı kampanyası!
Toplam 321 adet rezidanstan oluşan Selenium Ataköy 120 ay 0,99 faiz oranı kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında 48 ay sıfır faiz ve yüzde 10 peşinat konut alıcılarına sunuluyor.

3 bloktan meydana gelen Selenium Ataköy projesinde bahçeli, loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alıyor. Projede çok amaçlı spor salonu, squash salonu, pilates stüdyosu, açık ve kapalı yüzme havuzu ve SPA, kütüphane, özel sinema odaları, çocuklar için özel olarak tasarlanan oyun odası ve oyun bahçesi yer alıyor.

Aşçıoğlu imzası ile hayata geçirilen Selenium Ataköy projesi eliptik mimarisiyle dikkat çekiyor. Ön cephelerde Marmara Denizi manzarasına, diğer cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul manzarasına sahip olan projede her rezidansın kendine ait geniş balkonları bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181