Senetle ev satan firmalar!
Senetle ev satan firmalar listesini sizler için araştırdık. Yeni bir konut arayışında olan kişiler uygun fiyatlı ve cazip ödeme seçenekleri olan evlere yöneliyor. Hal böyle olunca inşaat firmaları da konut alıcıları için cazip ödeme seçnekleri uyguluyor.

İstanbul'da senetle ev satan projeler

Marmara Loft
Marmara Loft 120 ay 0,95 faiz kampanyası başladı. Ayrıca şirket bünyesinde 60 ay sıfır faiz kampanyası da konut alıcılarına sunuluyor. Daire büyüklüklerinin 95 metrekare ila 130 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri planlanıyor. Marmara Loft teslim tarihi? Tıklayınız.

Ahes Misal İstanbul
Ahes Misal İstanbul'da 84 ay sıfır faiz kampanyası şirket bünyesinde uygulanıyor. Peşinatın yüzde 30 olarak bilirlendiği kampanya kapsamında 1+1 daireler aylık 3 bin TL sabit taksitle ve 2+1 daireler aylık 4 bin TL sabit taksitle satışa sunuluyor. 520 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ahes Misal İstanbul projesinde 22 bin metrekare alan üzerinde toplam 60 adet dükkan yer alacak. Ahes Misal İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları
Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerin satışları sürüyor. Kadıköy Göztepe’de hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’yla Ceylan İnşaat; lansman fiyatlarıyla müşterilerine banka kredisi olmadan 48 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunuyor. Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları detayları için tıklayınız.

Eston Şehir Koru
Eston Şehir Koru 50 ay senet kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar daire seçeneklerinin yer alacağı Eston Şehir Koru projesi 210 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek. Eston Şehir Koru teslim tarihi? Tıklayınız.

We Haliç Gaziosmanpaşa
We Haliç Gaziosmanpaşa 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 120 ay vade seçeneğinden yararlanmak isteyenlere ise 0,29 faiz oranları sunuluyor. 1057 adet konutun bulunduğu We Haliç Gaziosmanpaşa projesi 11 blok olarak tasarlanıyor. We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim? Tıklayınız.

İzmir'de senetle ev satan projeler

Mahall Bomonti İzmir
Mahall Bomonti İzmir sıfır faiz kampanyası başladı. Peşinatın yüzde 15 olarak belirlendiği projede 7 yıl vadede sıfır faiz uygulanacak. Loft, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip proje karma konseptte hayata geçiriliyor. Mahall Bomonti İzmir nerede? Tıklayınız.

Dap İzmir
Dap İzmir 50 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında peşinatlar 14 bin 950 TL'den başlıyor. Yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanan projenin 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi bekliyor. Dap İzmir teslim tarihi? Tıklayınız.

Ankara'da senetle ev satan projeler

Sofa Loca
Sofa Loca 84 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Toplam 6 blokta 150 adet dairenin yer aldığı projede daireler 3+1 , 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile tasarlandı. Sofa Loca teslim tarihi için tıklayınız.

Polsan Prestij Konutları
Polsan Prestij Konutları 24 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor.  2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı Polsan Prestij Konutları projesinde bloklar 15 ve 16 katlı olarak yükseliyor. Polsan Prestij Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Bursa'da senetle ev satan projeler

Park Nilüfer
Park Nilüfer'de 24 adet dubleks ve 24 adet bahçe katı olmak üzere toplam 340 daire bulunuyor. 6 blok bulunan Park Nilüfer'de 14 bin 100 metrekare yeşil alan, sosyal tesis, açık - kapalı, yüzme havuzu , çocuk havuzu, fitness, türk hamamı, sauna, vitamin kafe, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, kamelyalar, süs havuzları, her daireye özel kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Park Nilüfer nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Seyirtepe Konakları Mudanya
Seyirtepe Konakları Mudanya projesi 404 daireden oluşacak. 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin bulunduğu Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde çocuk oyun alanı, 1 adet bayanlara özel havuz, 2 adet karma havuz, spor alanları, kafe, sauna yer alıyor. Seyirtepe Konakları Mudanya nerede? Tıklayınız.

Yeni Doğuşkent
Yeni Doğuşkent projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 36 adet loft daire, 20 adet bahçe dubleksi ve 140 adet 3+1 normal dairenin bulunacağı Yeni Doğuşkent projesinde kapalı otopark, fitness, çocuk oyun alanı, yürüyüş alanı, güvenlik ve profesyonel site yönetimi yer alacak. Yeni Doğuşkent projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Senetle ev satan firmalar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirisiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem kul 6 yıl önce

Kiredi çekme imkan yok ama ev almak istiyorum

banner182

banner181