Senetle ev satan inşaat firmaları Bursa!
Senetle ev satan inşaat firmaları Bursa listesinde banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabileceğiniz projeleri bulabilirsiniz. Son dönemlerde artan konut kredisi faizleri nedeniyle inşaat şirketleri tarafından yapılan şirket içi vade kampanyaları da büyük ilgi görmeyi başardı. Özellikle Bursa gibi emlak değeri her geçen gün artan bir şehirde hangi firmalardan senetle ev alınabilir ?

İşte Senetle ev satan inşaat firmaları Bursa listesi…

Atış Yapı
Son yıllarda hayata geçirdiği projeler ile öne çıkan Atış Yapı, Bursa’da senetle ev satan firmalar arasında yer alıyor. Projeden projeye değişiklik gösteren kampanyalar ve ödeme seçenekleri sunan firmada konut alıcıları için cazip seçenekler sunuluyor. Kısmi peşinat ya da banka kredisi kullanabilen projelerde aynı zamanda firma tarafından şirket içi vade imkanı da bulunuyor.

Osmangazi Soğanlı bölgesindeki Atış Premium ve Yunuseli havaalanı yolu üzerinde yer alan Downtown Bursa projelerinde senetle ev satışı kampanyası devam etmektedir.

Bakyapı
İnşaat sektörünün güçlü markalarından Bakyapı, senetle ev satışı imkanı sağlayarak konut alıcılarına kolaylık sağlıyor. Bursa Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde konut projeleri üretmeyi sürdüren Bakyapı, son olarak 84 ay sıfır faizli ulusal kampanyaya dahil olarak ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir fırsat sunuyor.

Bakyapı tarafından yapımı devam eden Prestij Hayat, Prestij Optimum ve Prestij Gold projelerinde kişiye özel ödeme planı imkanı bulunuyor.

Ergünkent İnşaat
Bursa Nilüfer’deki konut projeleri ile konut üretimine hız veren Ergünkent İnşaat, şirket içi vade imkanları ve senetle ev kampanyası ile konut alıcılarına faizsiz ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Park Nilüfer, Yeni Doğuşkent, Konak Butik ve Cadde Beşevler projelerinde senetle satış yapılmaktadır.

Lik Yapı
Bursa Mudanya’daki projeleri ile öne çıkan Lik Yapı, yeni projesi olan Seyirtepe Konakları projesinde senetle ev satışı yapmaya devam etmektedir. Kısmi ödemeli ve kismi banka kredili ödemelerin yanı sıra şirket içi vade imkanı ile ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunmaktadır.

Taşyakan İnşaat
İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Taşyakan İnşaat, son olarak hayata geçirdiği Central Balat projesi ile öne çıkmayı başardı. Karma konseptli bir proje olan Central Balat ile hem konut yatırımcılarının hem de konut alıcılarının dikkatini çekmeye başaran Taşyakan İnşaat, kismi ödemeli bir ödeme planının yanı sıra şirket içi vade imkanı sunmaktadır.

Senetle ev satan inşaat firmaları Bursa listesinde yer alan projeler firmaların dönemsel kampanyaları olarak değişkenlik gösterebilir. Projelerdeki ödeme planları ile ilgili detaylı bilgi için firmalarla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysel mengi 6 yıl önce

Bak yapı hemen daireye oturup ödemeleri yapabilir iyi zbunu ögrenmek istiyorum saygılar

Avatar
Aysel mengi 6 yıl önce

Bak yapı hemen daireye oturup ödemeleri yapabilir iyi zbunu ögrenmek istiyorum saygılar

Avatar
Aysel mengi 6 yıl önce

Bak yapı hemen daireye oturup ödemeleri yapabilir iyi zbunu ögrenmek istiyorum saygılar

Avatar
Mehmetalitıldırım 6 yıl önce

2 t 1daire fiyatını öğrenmek istiyorum peşinat ne kadar

Avatar
Mehmetalitıldırım 6 yıl önce

2 t 1daire fiyatını öğrenmek istiyorum peşinat ne kadar 05358575992

Avatar
Mehmetaliyıldırım 6 yıl önce

2 t 1 fiyatlarını ne kadar peşin istiyorsunuz aylık ödemeniz ne kadar 05358575992

Avatar
berat 5 yıl önce

3+1 daire fiyatları ve ödeme şartlarını öğrenebilirmiyim..0554-584 35 31

Avatar
Sevim 3 yıl önce

2 +1 daire peşin ne kadar

banner182

banner181