Seyirtepe Konakları Mudanya'da 36 aya kadar sıfır faiz kampanyası!
Lik Yapı imzası ile hayata geçirilen Seyirtepe Konakları Mudanya 36 ay sıfır faiz kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Seyirtepe Konakları Mudanya 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Seyirtepe Konakları Mudanya kampanya kapsamında 36 aya kadar 0 faiz imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Lik Yapı Seyirtepe Konakları kampanya ile birlikte 2. etap konut teslimatları başlıyor. 

16 bin 500 metrekare peyzaj alanı bulunan Lik Yapı Mudanya Seyirtepe Konakları projesinde çocuk oyun alanı, 1 adet bayanlara özel havuz, 2 adet karma havuz, spor alanları, kafe, sauna yer alıyor. 2 bin 200 metrekare yürüyüş yolu bulunan Seyirtepe Konakları Mudanya projesi Bursa Mudanya'da hayata geçiriliyor.

2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin bulunduğu Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde daire büyüklükleri 99 metrekare ile 301 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 360 adet dairenin bulunduğu Seyirtepe Konakları Lik Yapı projesinde daire büyüklüklerinin detayları şu şekilde;
2+1 daireler net 99 metrekare,
3+1 daireler net 159 metrekare
3+e dubleks daireler 198 metrekare
5+2 dubleks daireler ise 301 metrekare olarak tasarlanıyor.

Seyirtepe Konakları Mudanya 36 ay sıfır faiz kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Seyirtepe Konakları Mudanya nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181