Sinpaş Altınoran 'Boşa giden kiraya itirazımız var' kampanyası!
Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Altınoran 'Boşa giden kiraya itirazımız var kampanyası' detayları belli oldu. Kampanya kapsamında 12 ay boyunca seçtiğiniz evde sadece kira ödeyerek oturma imkanı sunuluyor. İlk yılın sonunda konut almaya karar verenler 1 yıl ödediği aylık kira toplamı tam 2 katına sayılıyor. Evin toplam değerinden düşülüyor. Kiracılığa İtiraz Planı ile kiracısı olunan evin sahibi olma imkanı sunuluyor. Sinpaş Altın Oran kira bedeli şu şekilde;
1+1 daireler 2 bin 750 TL
2+1 daireler 3 bin 250 TL
4,5+1 daireler 3 bin 900 TL

1+1'den 6,5+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu projede 2 bin 647 daire yer alıyor. Zengin sosyal alanlara sahip olan Sinpaş Altınoran projesinde açık otopark, açık yüzme havuzu, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, göl, gölet, kafe, apalı otopark, kapalı yüzme havuzu, kreş, market, sauna, SPA, Türk hamamı, voleybol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 

5 etaptan meydana gelen projede daireler 62 ila 294 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Türkiye'nin en büyük temalı projesi olarak yükselen Sinpaş Altınoran Evrenol architects tarafından tasarlanıyor.

Sinpaş Altınoran nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Sinpaş Altınoran ofis taksitleri için tıklayınız.

Sinpaş Altın Oran örnek daire için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181