Sinpaş GYO, Y kuşağı ile daha hızlı büyüyor!
Sinpaş GYO, 10. yılına '4 kat rekor büyüme' başarısıyla girdi. Halka arzından bugüne kadar 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarını açıklayan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4.2 milyar lira ciroya ulaştıklarını, yıl sonu ciro hedeflerinin l milyar lira olduğunu söyledi.

"Yeni yaşam projeleri geliştirdik"

Sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Gacemer, Türkiye'nin en değerli 100 markası arasında yer aldıklarını vurgulayarak, "Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. 10 yılda 150 milyon lira temettü dağıttık. Yeni modeller bularak banka kredili, kredisiz farklı inovatif finansman teknikleri geliştirdik. 1 yıldır uygulanan finansman modelimiz ile tüketiciye konut erişimi açısından büyük kolaylık sağlıyoruz. Bu yıl için özgün konseptlerimizle yeni yaşam projeleri geliştirdik.

3 yeni proje geliyor

Önümüzdeki süreçte, istanbul ve Ankara'da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz, (istanbul Şişli'de Queen Central Bomonti - Ankara Çankaya'da Ege Vadisi ve Ankara Gaziosmanpaşa karma projesi) Toplamda 6 şantiyede çalışmalar sürüyor. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon lira satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar lira ciro ile kapatabiliriz. Y kuşağı olan yeni neslin gündeminde konut alma hedefinin bulunması satışların artmasında rol oynuyor. Proje konseptlerini bu kuşağın taleplere göre şekillendiriyoruz" dedi. 

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fuat polat 8 yıl önce

selam bursa görüklede 114800 metre ve bunun 44800 bene ait daire karşılığı vermek istiyom tel 05326439014 fuat polat ada 5691 parsel 30 saygılar

banner182

banner181