Sinpaş Metrolife 5 yıl vade kampanyası!
Konut, çarşı, meydan ve bahçelerden oluşan Sinpaş Metrolife 5 yıl vade kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Sinpaş Metrolife 5 yıl vade kampanyası başladı. Metrolife Sinpaş kampanya kapsamında 60 ay boyunca vade imkanı sunuluyor. 

İstanbul Sancaktepe'de konumlandırılan metrolife sancaktepe projesinde 1+1 daireler 58 ila 78 metrekare, 2+1 daireler 85 ila 145 metrekare ve 3+1 daireler 120 ila 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 10 bin metrekare büyüklüğünde çarşı alanına sahip olan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Sinpaş Metrolife daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Toplam 554 konuttan oluşan ​proje Sancaktepe konut projeleri arasında yer alıyor.

Sinpaş Metrolife teslim tarihi? Tıklayınız.
Sinpaş Metrolife nerede? Tıklayınız.

Sinpaş Metrolife 5 yıl vade kampanyası ve Sinpaş Metrolife ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181