Skyland İstanbul 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası!
Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Skyland İstanbul 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası başladı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğündeki konut kampanyasına desten veren Eroğlu Yapı, şehir merkezindeki Skyland İstanbul’dan konut ve ofis sahibi olmak isteyenlere, peşin ve kredili alımlarda yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. 31 Ekim’e kadar sürecek kampanyadan yararlananlar, yüzde 10 peşinat ve 120 ayda 0,98’den başlayan vade farkı imkanı sunuluyor. 

Her katta 83 metrekare ila 2000 metrekare arasında istenilen büyüklükte ofislerin tasarlandığı Skyland İstanbul projesinde 1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçenekleri tasarlanıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükselen projede 10.000 metrekare büyüklüğünde özel peyzaj alanı yer alıyor. 

Toplam 504 ofisten oluşan Skyland İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Skyland İstanbul projesinde 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanı bulunuyor. Hemen teslim dairelerin bulunduğu projede Sky Residence bloğunda 4+1 dubleks daireler teras ayrıcalığı ile tasarlandı.

Skyland İstanbul satış ofisi için tıklayınız.

Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181