Skyland İstanbul'da 0 peşinat ve 0.98 banka kredisi kampanyası!
Ev, ofis ve konsept AVM’si ile öne çıkan karma proje olan Skyland İstanbul 0 peşinat ve 0.98 banka kredisi kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

​Hemen teslim dairelerin yer aldığı Skyland İstanbul 0 peşinat ve 0.98 banka kredisi kampanyası başladı. Skyland İstanbul kampanya kapsamında Residence'lar 4 bin 900 TL ve Ofisler 9 bin 700 TL taksit ile satışta. 

Eroğlu imzası ile Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükselen projede Sky Residence'ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı bulunuyor. 504 ofisin yer aldığı projede her katta 83 metrekare ila 2000 metrekare arasında istenilen büyüklükte ofisler bulunuyor. Skyland İstanbul’un ofis seçenekleri arasında Tower, Loft ve Flat ofisler yer alıyor. Projede tek katta 190 metrekareden 4600 metrekareye kadar genislik sunan Loft Ofisler ve 1.100 metrekare alana sahip olan Flat Ofisler bulunuyor.

1+1’den 4+1’e kadar, 4+1 dubleks tipleri de olmak üzere farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projede 3 bin 500 araçlık otopark, akıllı ev teknolojileri, restoran, fitness, wellness ve spa imkanı bulunuyor. 4+1’ler için sunulan dubleks seçeneği, terasları ve Sky Residence’ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı özellikle de çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oluyor. 

Skyland İstanbul 0 peşinat ve 0.98 banka kredisi kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Skyland İstanbul satış ofisi için tıklayınız.
Skyland İstanbul nerede? tıklayınız.
Skyland İstanbul lokasyon için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181