Sosyal Medya Takipçi

 

   Eskiden ünlüler sıradan insanlar için ulaşılmazdılar. Artık teknoloji sayesinde bu yok oldu. Twitter sitesi ile ünlüler ile iletişime geçebilir hatta bizi bile hayran olduğumuz kişiler takip edebilmektedir. Bunun için seviyesini arttırmamız gerekir. Olumlu bir şekilde twitter aktif takipçi sayısını arttırmayı başaran kişilerin paylaşımları daha çok ilgi çeker. Video izleme programı Youtube üzerinden yüklemiş olduğumuz videoları ile arttırabiliriz. Bu Youtube İzlenme sayısı Arttırma Siteleri yardımı ile yüklediğimiz her video için izlenme sayınsı arttırır ve kanalımıza daha çok abone kazanabiliriz.

   Bir ortak konu hakkında ilgi sahibi olan kişiler ve şirketler Facebook sitesi üzerinden sayfa oluşturmaktadır. Facebook sitesinde arama yapıldığında ilk olarak en çok beğenilen sayfa tercih edilir. Bu yüzden facebook sayfa beğendirme işlemine ağırlık verilmelidir. Bunu özel olarak belirli sitelerde işlemini yapan kişilere de bırakabilir ve sayfanın artışını görebiliriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181