Studio City 60 ay sıfır faiz kampanyası!
İzmir Seyrek konut projeleri arasında yer alan Studio City 60 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor.

Yaklaşık 10 bin öğrenci ve akademisyene ev sahipliği yapacak, İzmir'in yeni eğitim üssü Seyrek'te yer alan Studio City projesinin yakın çevresinde devlet okulları, kolejler, hastaneler ve üniversiteler yer alıyor. Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Studio City İzmir farklı büyüklük ve seçeneklerde daireler bulunuyor.

Etaplar halinde hayata geçirilen Studio City projesinin 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4. Etap'ı tamamlanırken, Studio City Mahalle, Studio City Çarşı Etabı, 7. Etap, 6. Etap ve 5. Etap satışları devam ediyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan Studio City 7. etap projesinde 56 daire bulunuyor. 4 katlı olarak tasarlanan Studio City 7. etap projesi tek blok olarak inşa ediliyor. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181