Sur Yapı 12 proje ile konut kampanyasına katılıyor!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Sur Yapı 12 proje ile konut kampanyasına katılıyor. Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekilecek. 

Firmaların kendi bünyesinde yapacağı kampanya kapsamında 12. ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılması gerekiyor. Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği konutta indirim kampanyası ile peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak.

29 Ağustos-​31 Ekim 2018 tarihleri arasında sürecek olan konut kredisi faiz indirimi kampanyası ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Kampanya ile 6. ay ve 1. yılda borcunu kapatmak isteyen alıcıya farklı imkanlar sunulacak. 100 bin konutu kapsayan kampanyada banka ve kefalet olmayacak. Daha önce yapılan konutta seferberlik kampanyası faiz indirimi 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olurken yeni konut kampanyasında böyle bir limit bulunmayacak.

İşte Sur Yapı kampanyalı projeleri listesi;
- Muhit Sancaktepe detaylı bilgi için tıklayınız.
- Bahçeyaka detaylı bilgi için tıklayınız.
- Gölbahçe Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.
- İlkbahar detaylı bilgi için tıklayınız.
- Lavender detaylı bilgi için tıklayınız.
- Yeşil Mavi detaylı bilgi için tıklayınız.
- Şehir Konakları detaylı bilgi için tıklayınız.
- Topkapı Evleri detaylı bilgi için tıklayınız.
- Semt Bahçekent detaylı bilgi için tıklayınız.
- Marka Rezidans detaylı bilgi için tıklayınız.
- Tempo City detaylı bilgi için tıklayınız.
- Excellence Koşuyolu detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut [email protected] 6 yıl önce

Cidden şakamısınız siz. Mantığa bak. 6 ay da bir %15 ara ödeme. Yemin ederim sinirimden gülüyorum. 2+1 ortalama 600,000 TL den satışa çıkıyor. Bunun %10 peşinatı 60,000 TL. Kaldı 540,000 TL hadi bunun da 18,000 TL lik taksidini 6 ay içerisinde taksitle ödedim kaldı 522,000 TL. Geldi çattı mı ara ödeme. Hadi bakalım 78,300 Tl öde denilcek. Kardeş 78,300 TL yi ben 6 ay da bir bulsam senin faizinle ben ne uğraşırım. 2 yıl da toplan 4 tane 6 ay var. 4x78,300 TL = 313,200 TL yapar. Ben 6 ayda bir 78,000 Tl buluabilseydim gider faizsiz evimi 2 sene de alırıdım zaten. Bu nasıl bir kampanya zihniyetidir. Halkın düşünüldüğü yok burda. Burda düşünülen tek kişi inşaat sektörürünün kodomonları olmuş. Evler elde patlamasın kalmasın diye Alıcısı olan zenginlere fırsat sunup albeni oluşturmak. Kampanyayı zengin insanlara yapmışlar yine. Çok yazık

Avatar
Medine 6 yıl önce

Siz var ya resmen milletle dalga geçiyorsunuz bu nasıl bir ödeme bu kadar param olsam zaten 2 sene toplarım ev alırım

banner182

banner181