Sur Yapı'dan Almanya atağı!
Sektörde adından sıkça söz ettiren Sur Yapı'dan Almanya atağı geliyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden biri olan Sur Yapı Almanya 2018 kapsamında tanıtım yapacak. Sur Yapı'nın Almanya'da yapacağı tanıtımlar Berlin ve Köln bölgelerinde farklı tarihlerde gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirilecek olan tanıtımda Sur Yapı İstanbul'daki 14 projesi ve ve Sur Yapı Antalya projesi ile yer alacak. Sur Yapı Almanya konut tanıtımı ile ilgili detaylı bilgiye 444 5 878 telefon numarasından ulaşılabilir.

1992 yılından bu yana pek çok prestijli projeyi başarıyla hayata geçiren Sur Yapı projelerin inşaatına ve satışlarına hızla devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana 3,5 milyon metrekareyi aşan projelere imza atan Sur Yapı, yalnızca konut, ofis, marina, AVM ve endüstriyel tesis gibi projeler üretmekle kalmayarak bu projelerin birçoğunu ya da tamamını barındıran karma projeler de inşa ediyor.

Sur Yapı Almanya konut tanıtımı tarihleri şu şekilde;
Sur Yapı Berlin tanıtımı detaylı bilgi için tıklayınız.
​Sur Yapı Köln tanıtımı detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181