Sur Yapı İlkbahar'da 'Mis Gibi Hayat' kampanyası!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sur Yapı İlkbahar projesinde 'Mis Gibi Hayat' kampanyası başladı.

Sur Yapı İlkbahar kampanya kapsamında tamamı peşin, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 indirimle, 0,99 kredi oranıyla 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Ayrıca Sur Yapı, tüm projelerinde firma bünyesinde kişiye özel 48 aya kadar vade farksız ödeme planı imkanı da sunuyor.

304 konut olarak tasarlanan Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor.  5 bloktan oluşan İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli'nin 2. etabında 200 adet konut yer alıyor. 

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan ​Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde doğayla özdeş peyzaj düzenlemesi, iki farklı büyüklükte tasarlanan bahçesi, keyifli aktivite ve sosyal alanlar bulunuyor.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181