Sur Yapı Köln'de tanıtım yapacak!
Farklı konseptlerde birçok projenin çalışmalarına devam eden Sur Yapı Köln'de tanıtım yapacak.

Sur Yapı Köln konut tanıtımı 27-28 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sur Yapı'nın İstanbul'daki 14 projesi ve ve Sur Yapı Antalya projesinin yer alacağı Sur Yapı Köln tanıtımı Hyatt Regency Hotel'de yapılacak.

Markalı konut projeleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Sur Yapı Almanya Köln tanıtımının yanı sıra bir diğer tanıtımı da Köln'de hayata geçirilecek. Berlin'de yapılacak olan tanıtım farklı tarihlerde yapılacak. Berlin tanıtımı için tıklayınız.

1992 yılından bu yana pek çok prestijli projeyi başarıyla hayata geçiren Sur Yapı kurulduğu günden bu yana 3,5 milyon metrekareyi aşan projelere imza attı. Sur Yapı, yalnızca konut, ofis, marina, AVM ve endüstriyel tesis gibi projeler üretmekle kalmayarak bu projelerin birçoğunu ya da tamamını barındıran karma projeler de inşa ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181