Sur Yapı projelerinde taksitler bin 500 TL'den başlıyor!
Sur Yapı, KONUTDER, GYODER ve İNDER öncülüğünde başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına 12 projesiyle katılıyor. Şirket İstanbul'da Bahçeyaka Ispartakule, Semt Bahçekent, Topkapı Evleri, Tempo City, Excellence Koşuyolu, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Lavender Sancaktepe, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Şehir Konakları ile Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans projeleriyle kampanyada yer alıyor. Sur Yapı, kampanyanın genel avantajlarına ek olarak yeni ödeme seçenekleri de sunuyor. Buna göre, yüzde 20 indirimle satışa sunulan daireler için yüzde 5 peşinat ödendikten sonra, 6'ncı ayda yüzde 15; 12, 24 ve 36'ncı aylarda ise yüzde 10 vade farksız ara ödeme yapılıyor. Kalan bakiye için ise 0.98 faiz oranıyla 120 ay banka kredisi kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında Sur Yapı projelerinde taksitler, bin 500 liradan başlıyor.

30 GÜNLÜK FIRSAT 
KONUTDER Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 30 gün içinde, konut alıcısı için çok cazip fırsatların üst üste geldiğini belirterek, "Özellikle gençlerin ve yeni evlilerin 214 bin lira fiyattan başlayan dairelerimizi yüzde 20 indirimli ve yüzde 5 peşinatla alma fırsatını değerlendirmelerini istiyoruz" dedi..

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181