Sur Yapı Şehir Konakları 180 ay 0.64 faiz oranı kampanyası!
Sur Yapı imzası ile İstanbul Ümraniye'de konumlanan Sur Yapı Şehir Konakları projesinde 180 ay 0.64 faiz oranı kampanyası başladı.

208 daire ve 10 adet ticari üniteden oluşan Sur Yapı Şehir Konakları kampanya kapsamında 180 ay 0.64 vade oranı konut alıcılarıa sunuluyor. Ayrıca Sur Yapı Şehir Konakları yeni kampanya 2020 kapsamında ilk 12 ay ödeme yapılmayacak ve yüzde 20 indirim uygulanacak.

200 milyon TL yatırım değerine sahip olan Sur Yapı Şehir Konakları daireleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar seçenek bulunuyor. 21 bin 698 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı şehir Konakları satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Projede 6 konut bloğu yer alıyor. 

13 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan ​Sur Yapı Şehir Konakları projesinde açık hava egzersiz alanı, toplanma alanı, oyun vadisi, oturma alanları, yürüyüş yolları, tenis kortu, yüzme havuzu, alışveriş imkanı, cafe ve restaurant bulunuyor. 

Sur Yapı Şehir Konakları teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181