Sur Yapı Yeşil Mavi'de 0,99 faiz oranı kampanyası!

Toplam inşaat alanı 50 bin 18 metrekare olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde 0,99 faiz oranı kampanyası başladı.

Sur Yapı imzası ile yükselen Sur Yapı Yeşil Mavi kampanyası kapsamında 0,99 özel kredi oranı ile sadece taksitle alma ve peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuluyor.

268 daire ve ticari alandan oluşan Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde  yarı olimpik açık yüzme havuzu ve açık çocuk havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, trekking yolu, dinlenme locaları, fitness alanı ve hobi odası yer alıyor. Ayrıca projede yatılı misafirlerin ağırlanabileceği konuk evleri de bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tiplerinin planlandığı Yeşil Mavi Sur Yapı projesinde 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişen 15 farklı daire tipi bulunuyor. Dikey mimaride hayata geçirilecek olan Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde 40 bin metrekare konut alanı ve bin beşyüz metrekare ise ticaret alanı bulunuyor. 

Sur Yapı Yeşil Mavi nerede ? tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181