Tahincioğlu MIPIM 2018 Fuarı'ndaki yerini aldı!
Tahincioğlu, her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul sektörünün buluşma noktası MIPIM Fuarı’ndaki yerini aldı. Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projeleri ile fuara katılan Tahincioğlu, projelerini görücüye çıkardı. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Uluslararası arenada pek çok organizasyonda yerimizi alıyoruz, dünyanın en büyük emlak organizasyonu olarak gösterilen MIPIM’de bunlardan biri.Uluslararası boyutta organizasyonlara her zaman önem veriyoruz,fuarlarda ülkemizde yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve sektörümüzün gelişimini anlatmak için önemli fırsat yakalıyoruz. Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına bu fırsatlar değerlendirilmeli” dedi

Gayrimenkul sektörünün lideri Tahincioğlu, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarına bu yıl Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi ile katıldı. Tahincioğlu, fuar süresince yabancı yatırımcılarla temasta bulunarak, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projeleri dışında, Nidapark Kayaşehir, Nidakule Kayaşehir, Nidapark İstinye,Nidapark Küçükyalı ve Nidakule Küçükyalı projelerinin de tanıtımını yaparak önemli iş bağlantıları kurdu.

MIPIM’in gayrimenkul sektörünün buluşma noktası olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Türkiye’de gayrimenkulün güçlü oyuncularından biri olarak bu fuara katılmak bizim için bir gurur kaynağı. Tahincioğlu olarak, bugüne kadar sektöre değer katan pek çok projeye imza attık bundan sonra da aynı yolda aynı titizlikle yürümeye devam edeceğiz. Bizi tercih eden müşterilerimize en doğru kanaldan ve en doğru mesajla ulaşmaya ve ihtiyaç duydukları yaşam alanlarına yönelik projeler üretmeye ve satış sonrası desteğimizi arttırma yolunda ilerleyeceğiz. Her yıl getirdiğimiz güzel projelerle de organizasyona ve sektörümüze değer kattığımızı düşünüyoruz. Türk şirketleri her yıl ve çoğalarak burada olmalı” dedi. Özcan Tahincioğlu, “Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak, bugüne kadar tamamlamış olduğumuz projelerimizin inşaat alanı yaklaşık 3,5 milyon metrekareye ulaştı. Projelerimize yatırım yapan müşterilerimizi hem alırken, hem yaşarken hem de satarken mutlu etmeyi başarıyoruz” dedi.

Özcan Tahincioğlu; “2018 için heyecanlıyız”
Gayrimenkul Türkiye’de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer alıyor. Tahincioğlu olarak biz de bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz. Yepyeni projelerimizle bu değeri büyütmek için çalışıyor, Türkiye’nin gücünü, yatırım potansiyelini ve vizyonunu göstermek adına pek çok fırsatı da değerlendirmeye devam ediyoruz. Geçen yıl sektör lideri konumuna gelerek, 2.5 milyar TL rekor ciro elde ettik. Bu kapsamda; 2018’de de geçen yılki performansımızı arttırarak, satışlarımızı devam ettireceğimizden şüphemiz yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181