Tahincioğlu MIPIM'de 3 yeni ofis projesini sergiledi!
Tahincioğlu, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'na 3 projesiyle katıldı. İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu, yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurdu. MIPIM'in Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli. Biz fuara 3 projemizi getirdik. Levent'te yer alan ve 2016'mn dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017'nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi görücüye çıkarttık" dedi.

ORTAKLIK TEKLİFİ ALDI
Tahincioğlu olarak, gayrimenkul sektörünü uluslararası boyutta buluşturan MIPIM Fuarı'na uzun yıllardır katılım gösterdiklerini belirten Tahincioğlu, "Bu yıl da oldukça başarılı bir fuar dönemi geçirdik. Özellikle Türkiye pavyonu ve geçen yıla göre daha kapsamlı bir katılım gerçekleştiren İTO çadırı ile ülkemizi yakından tanımak isteyen yabancı yatırımcılara önemli bir imkân sunuldu. Biz de Tahincioğlu olarak Hepsi LEED özellikli ve adayı 3 ofis projemizi interaktif standımızda sergiledik. Ayrıcalıklı ve nitelikli projelerimizde yer almak isteyen yatırımcılarla buluştuk ve ülkemiz değerlerine yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar ile tanışma fırsatı yakaladık. Fuar kapsamında Körfez ülkelerinden Avrupa'ya kadar değişen yatırımcı ve fonlarla 15 görüşme gerçekleştirdik. Proje ortaklık teklifleri ile karşılaştık. Bunun yanı sıra MIPIM Fuarı'nda dünya devlerinden yerel firmalara kadar gayrimenkul trendlerini de yakından inceledik. Ayrıca uluslararası yatırımcılarla birçok anlaşmaya da zemin sunan fuarda, işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Yabancı yatırımcıların hem Türkiye pazarıyla hem de bizim projelerimizle yakından ilgilendiklerini gözlemledik"dedi.

10 MİLYARLIK 5 PROJE
Tahincioğlu nun 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar TLlik 5 projeye imza atacaklarını belirtti. Tahincioğlu olarak $u ana kadar tamamlamış oldukları projelerin inşaat alanının 2 milyon metrekarenin üzerinde olduğunu belirten Tahincioğlu, kentsel dönüşüm projeleri üzerinde de çalıştıklarını ifade etti.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181