Tahincioğlu 'Multi Evler' konseptli projesini satışa çıkardı!
Tahincioğlu Gayrimenkul, evleri gündüz ofise gece konuta dönüştürebilen 'Multi Evler' konsepti ile inşa ettiği yeni projesini satışa çıkardı. Özellikle pandemi döneminde yaygınlaşan ev-ofis ihtiyacını karşılamayı amaçlayan model, Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde uygulanacak.

Yeni konseptleri hakkında bilgi veren Tahincoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, modelin ilk olarak Nidapark Küçükyalı Büyükada'da bulunan 218 ünitede uygulana cağınısöyledi Pandemi ile ofis kullanımının azaldığını ve home office çalışma sistemine ani bir geçiş yapıldığını belirten Tahincioğlu, "Bu durum evlerde ofis ortamının yaratılmasını mecburi hale getirdi. Buradan hareketle bu değişime cevap verecek ve Türkiye "de bir ilk olacak Multi Evleri tasarladık" diye konuştu. Evden çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi amaçladıkları yeni konseptte, modüller sistem ile bir dokunuşla mutfağın resepsiyona, salonunun toplantı odasma ve aynı zamanda ikinci bir yatak odasına dönüştürebildiğini aktaran Tahincioğlu şu bilgiyi verdi: "Multi Evleri home ofislerden farklı. En küçüğü 76, en büyüğü 165 metrekare olan konutlar üe sadece home ofis olarak değil, konut sahiplerinin çocuklarıyla da rahatlıkla yaşayabileceği bir ortam yaratıyor."

Ofis ve dükkanları da 0.79 faizle satacak
Tahincioğlu, müşterilerinin devam eden beklentilerini de göz önüne alarak 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni geliştirdiklerini söyledi. Yeni modelin sadece konutlar için olmadığını aynı zamanda ofis ve dükkanları da kapsadığını belirten Tahincioğlu, "Bu yeni finansal çözüm sayesinde küçük yatırımcıya da dükkan gibi ticari ünite sahibi olma imkanı sunuyoruz. Yatırımcılar banka kredisine başvurmadan, vade farkı, dosya masrafı ve hayat sigortası gibi ek ödemeler olmadan ve en önemlisi ödemeye 2. yılda başlayabilecekler. Geliştirmiş olduğumuz finansal çözüm sayesinde 60 ay 0 vade farkı veya banka kredisiz veya 120 ay, 0,79 vade farklı ile müşterilerimize avantaj sağlayabileceğiz" dedi. Şirket olarak ilk 9 ayda 1 milyar 100 milyon TL ciro yaptıklarını söyleyen Tahincioğlu, kampanya ve bu yıl içinde Çengelköy'de satışa çıkarmayı planladıkları yeni proje ile yılsonunda 1.5 milyar TL satış hedefine ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

İki yeni şirket kurdu
​Tahincoğkı olarak bu yıl iki yenişirket kurduldannı agklayanöztan Tahincioğlu, bu şirketlerden Nida park Gayrimenkul Danışmanlığın 2. el gayrimenkullerin satış ve kiralama alanında hem kendi projeleri hem de diğer projelere hizmet vereceğini söyledi. Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim şirketinin ise ilk olarakTahincioğlu konut projelerinin her türlü yönetim ve hizmet ihtiyaçlarını karşılayacağını belirten Tahincioğlu, ileride diğer konut projelerine de kurumsal yönetim hizmeti sunabileceğini kaydetti.

Leyla İlhan / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181