Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO'nun kampanyasına destek!
Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketlerinden biri olan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katılıyor. Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, ödemelerine 3. yıl başlayabilecek, yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanından faydalanabilecek.

Emlak Konut GYO güvencesi ve Tahincioğlu ayrıcalığı ile hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinde görülmemiş bir kampanya başlıyor. Emlak Konut GYO’nun başlatmış olduğu “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyası kapsamında,Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fırsatlar sunuluyor. Bu projelerden daire sahibi olmak isteyenler ödemlerine 3. yılda başlayabilecekler.Yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanı da bulunan kampanyada isteyenler ödemelerini 24 ay erteleyerek 180 ay 0,79 vade farkı avantajından da faydalanabilecekler. Üstelik ilk 2 yıl masraf da alınmayacak.

Özcan Tahincioğlu: “Gayrimenkul sektörünün hızla toparlanacağını düşünüyoruz”
Normalleşme süreci ve konut faizlerinde yapılan indirimlerin etkisiyle gayrimenkul sektöründe olumlu dalgalar görmeye başladıklarını söyleyen, Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte sektörümüzde bir süre duraksama yaşadığımız doğru. Ancak tüm piyasaların hareketlenmesiyle birlikte gayrimenkul sektörünün de hızla toparlanacağını düşünüyoruz. İnsanların evde geçirdikleri süre arttıkça yaşadıkları yerlerden beklentileri de yükseldi. Bu sebeple karma kullanımlı projeler daha çok dikkat çekmeye başladı. Nidapark Küçükyalı projemiz spor salonlarından çocuk parklarına, alışveriş caddesine kadar ihtiyaçları karşılayacak tüm alanlara sahip. Sene başında kalitenin simgesi haline gelen “Palladium” markasını projenin içerisine taşıdık. Mağaza, restoran ve kafelerin yer alacağı 350 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi, ‘Palladium Cadde Küçükyalı” Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi olacak. Palladium Cadde’deki mağaza çeşitliliği, alışveriş yapmak için dışarı çıkma zorunluluğunu ortadan kaldıracak vetüm ihtiyaçları Nidapark Küçükyalı sakinlerinin ayağına getirecek. Nidapark İstinye projemiz ise yatay mimariye sahip az katlı bahçeli ve geniş terasların yer aldığı butik bir proje. İstinye koyu manzaralı ve projeye ait 50.000 m² özel koru alanına sahip olması ile de farklılaşıyor. Emlak Konut GYO’nun bu kampanyası dahilinde projelerimizde uyguladığımız cazip avantajlarla yatırımcıların ev sahibi olması çok daha kolay ve karlı hale geldi” dedi.

Nidapark Küçükyalı
Anadolu yakasının ilk karma kullanımlı projesi olan Nidapark Küçükyalı 12 bloğu 4 ofis kulesi ve 1+1’den 5+1 dublekse kadar uzanan daire tipi seçenekleri ile ticaret-konut alanları, okul, meydan, belediye, hizmet ve park alanlarından oluşuyor. Her etap için tasarlanan yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi, kent meydanı ve parklar da yer alıyor. Nidapark Küçükyalı’da az katlı mimarisi ve geniş teras alanları ile dikkat çeken bloklar da mevcut. Projede; Nidapark Küçükyalı Heybeli, Nidapark Küçükyalı Kınalı, Nidapark Küçükyalı Burgaz ve Nidapark Küçükyalı Sedef ve Nidapark Küçükyalı Mahalle olmak üzere 5 ayrı etap bulunuyor. İstanbul Anadolu yakasının en prestijli bölgelerinden biri olan Küçükyalı’da konumlanan projede, lokasyon öne çıkıyor. Palladium Cadde Küçükyalı’nın ana meydana bağlantısı yapılan Küçükyalı metro durağıyla ulaşımda çok büyük kolaylık sağlanıyor. E-5 Karayolu yan yolu üzerinde, E-5 ile Bağdat Caddesi (minibüs yolu) arasında yer alan proje ayrıca deniz ulaşımına da oldukça yakın konumda, Bostancı İskelesi'ne 3 km uzaklıkta bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise kara yoluyla 25 dakikada ulaşılabiliyor. İlerleyen dönemde M4 Metro hattına ilave istasyonlar da eklenerek Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşım daha da kısalacak.

Nidapark İstinye
Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO güvencesiyle, sektörünün öncülerinden olan Tahincioğlu’nun, hayata geçirdiği Nidapark İstinye; Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor ve her etap kendi sosyal tesisiyle ayrıcalıklı bir konuma sahip bulunuyor. Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor. Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan seçenekleriyle her ihtiyaca rahatlıkla cevap verebilecek özelliklere sahip. 90 m2 ile 663 m2 arasında değişen üniteler, yaklaşık 15 m2 büyüklüğündeki depo alanıyla rahatlığınız için ekstra alan sağlıyor. Yüksek nitelikli bölümleri, lamine parke zeminli salon ve odalarıyla üst seviyede bir kalite anlayışını önünüze sererken, yerden ısıtma sistemi ve soğutma üniteleriyle hayatınıza konfor katıyor.

Az katlı mimari konsepte tasarlanan Nidapark İstinye Projesi, ev sahiplerine bahçe katları, ara katlar ve çatı katlarındaki ünitelerle her katında farklı yaşam alternatifleri sunuyor. Bahçe kullanım imkanı sunan bahçe katları dubleks veya simpleks olmak üzere iki farklı ünite tipinden oluşuyor. Nidapark İstinye projesi sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası bulunuyor. Yürüyüş parkurları ve spor sahalarının yer aldığı projede, İstinye merkezine yakın noktalara shuttle ile ulaşım imkânı da sağlanıyor. Projede ayrıca elektrikli araç şarj istasyonu, ücretsiz teknik destek servisi, özel kiralanabilir depo alanları ve aplikasyon aracılığıyla hizmetler sunuluyor. Nidapark İstinye, İstinye Koyu manzarasına hâkim bir konumda yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181