Taksim Petek Residence 72 ay sıfır faiz kampanyası!
DAP Yapı imzası ile inşa edilmiş olan Taksim Petek Residence 72 ay sıfır faiz kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

132 bağımsız bölüm ve akıllı bina sistemi teknolojisine sahip olan Taksim Petek Residence 72 ay sıfır faiz kampanyası detayları şu şekilde; 
Dap Yapı tarafından Aralık ayına özel başlatılan Taksim Petek Residence kampanya kapsamında 72 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Taksim Petek Residence 0 faiz imkanının yanı sıra bankasız, kefilsiz, senetle ödeme imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip rezidans daireleri bulunan projede daireler 103 metrekare - 239 metrekare aralığında, ofisler 92 - 142 metrekare arasında ,ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor. Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanan projede üst katlarında yer alan dairelerde teras alanları bulunuyor. Suit, Grand Suit ve King Suit olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu proje 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan oluşuyor.​

Taksim Petek Residence 72 ay sıfır faiz kampanyası ve Taksim Petek Residence ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamıdan takip edebilirsiniz.

Taksim Petek Residence nerede?

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181