Taksim Petek Residence Evim Türkiye Fuarı 72 ay sıfır faiz kampanyası!
1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahip rezidans daireleri bulunan Taksim Petek Residence Evim Türkiye Fuarı 72 ay sıfır faiz kampanyası uygulanacak. Evim Türkiye 2019 Fuarı kapsamında yer alacak Dap Yapı Taksim Petek Residence projesinde 8 - 10 Şubat tarihleri arasında fuara özel 72 ay sıfr faiz bankasız, kefilsiz, senetle ödeme seçeneğini konut alıcılarına sunacak.

DAP Yapı imzası ile inşa edilmiş olan Taksim Petek Residence projesi 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan oluşuyor.​ 132 bağımsız bölüm ve akıllı bina sistemi teknolojisine sahip olan proje Taksim konut projeleri arasında yer alıyor.

Suit, Grand Suit ve King Suit olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu projede daireler 103 metrekare - 239 metrekare aralığında, ofisler 92 - 142 metrekare arasında ,ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor.Rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanan projede üst katlarında yer alan dairelerde teras alanları bulunuyor. 

Taksim Petek Residence kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamıdan takip edebilirsiniz.

Taksim Petek Residence nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181