Tamer Özyurt İlkokulu Açıldı!
İnşaat sektöründe 25 yılda 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, eğitim alanında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekiyor.

Hayata geçirdiği konut projelerinin yanısıra, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelen Özyurtlar, çocukların bilişsel, fiziksel ve sosyal açıdan donanımlı yetişmesini sağlayacak yeni bir okulu daha eğitim ve öğretim hayatına kazandırdı.

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta yaptırılan Tamer Özyurt İlkokulu, 5 kattan ve 32 derslikten oluşuyor. İlkokulun yanı sıra, 4 derslikli anaokulunu da içeren eğitim yuvasının içerisinde bir bilgisayar ve fen laboratuvarına ek olarak sosyal olanakları da bulunuyor.

Okul açılışındaki konuşmasında Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Okulumuzu 2015/2016 Eğitim-Öğretim Yılı’na yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır.” dedi.

Özyurtlar’ın okul açılışı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Danışmanlarıyla bölgenin önde gelen iş adamlarının katılımı ile gerçekleştirildi. 

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181