Tasarruf A.Ş. Kimin ?

Ev almak, araç almak gibi ihtiyaçları bulunan bireylere sıfır faizli ürün ve hizmetler sunan Tasarruf A.Ş., Nimetullah Narman tarafından kurulmuştur.

Son yıllarda yeni bir alternatif ev alma modeli olarak sektöre giriş yapan firmalardan biri olan Tasarruf A.Ş.'nin genel müdürlüğü İstanbul'da bulunuyor. İstanbul'un yanı sıra Bursa, Gaziantep, Konya, Ankara, Kayseri, Adana, Denizli, Van, Hatay, İskenderun ve Antalya'da şubeleri bulunan Tasarruf A.Ş., müşterilerine tasarruf ederek, ev veya araç sahibi olmanın mümkün olduğunu anlatmak ve bunu deneyimlemelerini sağlamak amacıyla faaliyet gösteriyor.

Tasarruf A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman; "İsrafın Önüne Tasarruf İle Geçeceğiz"

Tasarruf A.Ş.'nin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Narman, "2019’un zorlu koşullarına rağmen, yeni, genç, dinamik ve yüksek teknoloji ile donanmış bir şirketi; geniş kitlelerin rahatlıkla ev veya araç sahibi olmaları için hayata geçirdik. Tasarruf ile veya araç sahibi olmak; yaygın olarak bilinen yolların dışında, herkese hitap eden alternatif bir çözümdür. Küçük bütçelerle ve kolay ulaşılabilir şekilde, çözüme yönelik oluşu, işleyişimizi cazip kılmaktadır" dedi.

Tasarruf A.Ş.Kimin sorusu dışında merak edilen diğer konular için aşağıdaki linklerimizi inceleyebilirsiniz.

Tasarruf A.Ş.Nedir ?

Nimetullah Narman Kimdir ?


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yener 2 yıl önce

Merhaba para yatırdim dolanacin

banner182

banner181