Tavşantepe Sabiha Gökçen metro hattı ne zaman bitecek?
İnşaat çalışmaları devam eden Tavşantepe Sabiha Gökçen metro hattı ne zaman bitecek sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Tavşantepe Sabiha Gökçen metro hattı ne zaman bitecek sorusunun cevabı şu şekilde; 7,50 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Sabiha Gölçen-Tavşantepe Metrosu açılış tarihi 29 Ekim 2019 olarak belirlendi.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı İstanbul'daki metro hattına entegre edecek olan Sabiha Gökçen Havalimanı Tavşantepe Metrosu 29 Ekim 2019 tarihindenden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek olan Tavşantepe Sabiha Gökçen metro hattı entegrasyon noktaları şu şekilde;
- Sabiha Gökçen Havalimanı İstasyonu’nda Kurtköy - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı - Tuzla (O.S.B) Raylı Sistem Hattı ile
- Hastane İstasyonu’nda Kaynarca Merkez - Pendik Sahil Metro Hattı ile 
- Tavşantepe İstasyonu’nda Kadıköy - Kartal - Tavşantepe Metro Hattı ile entegre olacak.

Yolculuk süresini 11,5 dakikaya indirecek olan Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı istasyonlar arası mesafeleri şu şekilde;
- Tavşantepe Sabiha Gökçen Havalimanı arasını 11,5 dakikaya düşerecek,
- Tavşantepe Aksaray arasını 53 dakikaya düşerecek,
- Tavşantepe Kartal arasını 9 dakikaya düşerecek,
- Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy arasını 50 dakikaya düşerecek,
- Sabiha Gökçen Havalimanı Taksim arasını 63,5 dakikaya düşerecek,
- Sabiha Gökçen Havalimanı Kartal arasını 20 dakikaya düşerecek,
- Sabiha Gökçen Havalimanı Üsküdar arasını 53 dakikaya düşerecek,
- Sabiha Gökçen Havalimanı Yenikapı arasını 61,5 dakikaya düşerecek.

Tavşantepe Sabiha Gökçen metro hattı ne zaman bitecek sorusunun cevabını sizler için derledik. Tavşantepe Sabiha Gökçen metrosu ne zaman açılacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181