Teknik Yapı 4 projesi ile 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyasına katılıyor!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın destek verdiği kampanyaya Emlak Konut GYO ile sektörün 3 çatı derneği Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) üyesi onlarca firma ve proje kampanyaya katılıyor.

29 Ağustos-​31 Ekim 2018 tarihleri arasında sürecek olan Teknik yapı konut kampanyasında 10 yıl 0,98 vade farkı ile yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat konut alıcılarına sunuluyor. Teknik yapı konut kampanyası Yücel Park, Uplife Kadıköy, Deluxia Park ve Evora Denizli projeleri için geçirli.

Teknik yapı konut kampanyası ile ilgili tüm detayları öğrenmek için linkteki formu doldurmanız gerekmektedir. Link için tıklayınız

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181