Teknik Yapı projelerinde 0,98 faiz oranı kampanyası devam ediyor!
Teknik Yapı, projelerinde uyguladığı yüzde 0.98 faiz, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını bankalarla yaptığı özel anlaşmayla sürdürüyor. Şirket, konut ve bireysel faiz oranlarını Kurban Bayramı'na kadar yüzde 0.98'e sabitledi. "Tarihi Fırsat" kampanyasına gösterilen yoğun ilginin devam ettiğini belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "Yaklaşık 45 gün süren kampanya döneminde, Teknik Yapı'dan 350'den fazla daire satın alan müşterilerimiz, yüzde 0.98 faiz oranı ve yüzde 20 indirimin çok cazip olduğunu söyledi. Bu kapsamda, bizde aylık bazda yüzde 1.40'a tırmanan konut kredisi faiz oranı için bankalarla masaya oturduk. Özel anlaşmalarla, faiz oranını yüzde 0.98 seviyesinde sabitledik" diye konuştu.

'KAMPANYA TÜM PROJELERDE GEÇERLİ'
Kampanya, Teknik Yapı'nın İstanbul ve Denizli'de tamamlanmış ve inşaatı devam eden tüm projeleri için geçerli olacak. Yüzde 0.98 faiz, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkânının sınırlı sayıdaki 1+1 tipinden 5+1 tipine kadar her daire için geçerli olacağını belirten Durbakayım, yüzde 0.98 faiz oranın, sadece Teknik Yapı'yla özel anlaşma yapan bankalarda kullandırılacağını söyledi.

'Konut yatırımı daha cazip hale geldi'
Seçimlerden sonra satın alma trendinin oturum amaçlı satın almalar, kampan yatırım ağırlıklı olduğuna dikkat çeken Umut sonuna doğru yatınm amaçlı alımlara Durbakayım, konut tercihlerinin Yücel Park, dönüştü" açıklamasını yapan Durbal Deluxia Park ve Uplife Kadıköy gibi yüksek "Konut fiyatlannda, yıl sonuna doğru prim potansiyeli taşıyan projelere yöneldiğini az yüzde 20-25 fiyat artışı kaçınılmaz vurguladı. "Kampanya döneminin başlannda görünüyor" diye konuştu.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181