Tema İstanbul 60 ay 0.98 vade farkı kampanyası!
3 bin 500 daireden oluşan Tema İstanbul 60 ay 0.98 vade farkı kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Atakent konut projeleri arasında yer alan Tema İstanbul 60 ay 0.98 vade farkı kampanyası başladı. Tema İstanbul kampanya kapsamında son dairelere özel yüzde 50 peşinat imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 0.98 faizli konut projeleri istanbul için tıklayınız.

Artaş İnşaat, Mesa Mesken, Öztaş, Kantur ve Akdaş imzası ile hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. 

İstanbul Atakent'te konumlandırılan Tema İstanbul projesinde açık, kapalı yüzme havuzlarından tenis kortlarına, 3 km'lik koşu ve bisiklet parkurundan meyve bahçelerine, tam donanımlı ve 7/24 hizmet veren güvenlik donatılarından, etkinlik meydanına kadar sayısız özelliği içinde barındıran Tema İstanbul, İstanbul’ u yepyeni bir yaşam kültürü ile tanıştırıyor.

Tema İstanbul 60 ay 0.98 vade farkı kampanyası ve Tema İstanbul ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tema İstanbul Evleri nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181