Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!
Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş - Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur - Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları bugün açılıyor.

Türkiye'nin ilk ve tek Master plana sahip projesi Tema İstanbul, bölgeye kazandırdığı değerin yanında trafik problemine de çözüm sağlıyor. Projenin yatirımcılannın girişimiyle bölgedeki trafiğe kaka çözüm üretmek amacıyla geliştirilen 4 şeritli kuzey ve güney yanyollar tek yön olarak bugün hizmet vermeye başlayacak. Yetkililer, bu yolu kullanan İstanbullulann alışkanlığının tersine bir durum söz konusu olmaması için yeni uygulamaya dikkat çekti.

AYÇENK; "BÖLGE HALKINA HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ"
Tema İstanbul Genel Müdürü Aydın Ayçenk, bölgedeki trafik ihtiyacını karşılamak adına örnek bir proje geliştirdiklerini belirterek; "100 milyon liraya mal olan yeni yatırımımızı hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Başakşehir ve Küçükçekmece'yi 105 metrelik Tema İstanbul köprüsüyle birbirine bağladık. Bu yatırımımızla bölgede trafik ortadan kalkacak. Yan yollar, TEM'den daha geniş planlandı. Güney yan yol 4 şerit Ankara istikametine, Kuzey yan yol 4 şerit Edirne istikametine akacak şekilde tasarlandı. Bölgeye ve bölge halkına hizmet etmekten mutluyuz" diye konuştu. Son yıllarda planlanan ve yapımına başlanan Kabataş - Bahçeşehir Metro hattı, Halkalı Marmaray son durağı, 3. Havalimanı hızlı tren hattı ve Halkalı - Kapıkule hızlı tren hattı ile Avrupa yakasında yeni bir merkez özelliği kazanan Atakent bölgesi; TEM Otoyolu genişliğindeki yan yolların hizmete girmesi ve Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş projesiyle ulaşım açısından son derece avantajlı bir konuma geliyor.

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181