Tempo City 0.98 ve 0.59 vade oranlı kampanya!
95 adet 1+1 daire, 125 adet 2+1 daire ve 20 adet 3+1 daireden oluşan Tempo City 0.98 ve 0.59 vade oranlı kampanya detaylarını sizler için araştırdık.

7 bin 782 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Tempo City 0.98 ve 0.59 vade oranlı kampanya başladı. Tempo City kampanya detayları şu şekilde;

120 ayda 0,98; 60 ayda ise 0,59 vade oranının uygulanacağı ve ödemelerin 1 yıl sonra başlayacağı Tempo City projesinde ilk sene ödemeler müşteri adına bankaya Sur Yapı tarafından yapılıyor. Gayrimenkul sahipleri ödemeye bir yıl sonra yüzde 20 peşinat ve aylık sabit taksitleriyle başlıyor. 24’üncü ve 36’ncı aylarda ise yüzde 15’lik iki ara ödeme yapılıyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Geniş sosyal donatı alanlarından oluşan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor.14 ve 15 katlı iki bloktan oluşan Sur Yapı Tempo City'de 24 saat güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, sosyal tesis, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve spor salonu, çocuk oyun alanı, sauna, yeşil alan, pergola altı dinlenme alanları ve yürüyüş alanlarının yanı sıra havuzu ile fitness salonu kesintisiz İstanbul manzarası, zeminde ise çocuk oyun alanı ve basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Tempo City 0.98 ve 0.59 vade oranlı kampanya  ve Tempo City faiz oranları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sur Yapı Tempo City teslim tarihi? Tıklayınız.
Sur Yapı Tempo City nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181