Tempo City 0.99 vade oranı kampanyası!
Geniş sosyal donatı alanlarından oluşan Tempo City projesinde 0.99 vade oranı kampanyası başladı.

95 adet 1+1 daire, 125 adet 2+1 daire ve 20 adet 3+1 daireden oluşan ​Tempo City kampanya kapsamında yüzde 20 indirim ve 10 yıl sabit taksit imkanı konut alıcılarıa sunuluyor. 7 bin 782 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Tempo City projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor.

14 ve 15 katlı iki bloktan oluşan Sur Yapı Tempo City'de 24 saat güvenlik, kapalı otopark, açık otopark, sosyal tesis, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve spor salonu, çocuk oyun alanı, sauna, yeşil alan, pergola altı dinlenme alanları ve yürüyüş alanlarının yanı sıra havuzu ile fitness salonu kesintisiz İstanbul manzarası, zeminde ise çocuk oyun alanı ve basketbol sahası gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

Tempo City nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181