Teşekkürler Bursa! Emlak Sayfası 100.bölüme ulaştı...
İnşaat ve konut sektörü sektörü başta olmak kentsel dönüşüm, emlak yatırımları ve gayrimenkul alanında en güncel haberlerin yer aldığı ve ekranların tek günlük emlak programı olma özelliği taşıyan Emlak Sayfası 100. bölüme ulaşarak bu alanda önemli bir başarıya imza attı.

Line Tv'de yayınlanan ve haftaiçi hergün 12:00'de izleyicileriyle buluşan Emlak Sayfası, Utku Çalışkan'ın yönetiminde birçok önemli konuyuda gündemde tutmayı başardı. Hem sektörü hem de vatandaşları ortak bir zeminde buluşturan ve bu alandaki tek program olma özelliği taşıyan Emlak Sayfası, zengin içeriği ve güncel konuları ile sektörün önde gelen isimlerini ekranlara taşıdı.

ÇALIŞKAN,"İNŞAAT SEKTÖRÜ BU BAŞARININ EN ÖNEMLİ PARÇASI"


100.bölüme ulaşarak önemli bir başarı yakalayan Emlak Sayfası programının yapımcısı Utku Çalışkan yaptığı açıklamada, ilk programdan itibaren inşaat sektörüne katkı sağlamayı amaçladıklarını ve bunun yanı sıra vatandaşların inşaat sektörünü daha yakından tanıması için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi. Çalışkan,"Sektörel bir programın günlük olarak ekranlara gelmesi gerçekten büyük emek isteyen bir iş. Ortaya koymuş olduğunuz emeğin, o sektör tarafından takdir edilmesi ve desteklenmesi sizi daha da motive ediyor. Şahsım ve ekibim Bursa'daki inşaat sektörüne ve temsilcilerine büyük bir güven duyduk. Onlara duyduğumuz güven ile bu yola çıktık. Geldiğimiz noktada görüyoruz ki inşaat sektörü bizi yanıltmadı ve bu markaya sahip çıktı. İnanıyorum ki ilerleyen dönemlerde çok daha güzel işlere yine hep beraber imza atacağız" dedi. 

SEKTÖRÜN KALBİ "EMLAK SAYFASI" İLE ATIYOR

İnşaat sektörünü yakından ilgilendiren ve sektörün geleceğine yön veren en güncel haberlerin günlük olarak ekranlara geldiği Emlak Sayfası, ağırladığı konuklar ile de adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Belediye Başkanları, Akademik Oda Başkanları ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve Yöneticileri, Dernekler ve Vakıf Başkanları başta olmak üzere özel sektörün önde gelen isimlerini programında ağırlayan Emlak Sayfası bu alanda birçok ilke imza atarak örnek bir yayıncılık gösterdi.

Özellikle kentsel dönüşüm gibi vatandaşların yakından takip ettiği bir konuyu sürekli gündemde tutan ve bu çerçevede vatandaşları programına konuk eden Emlak Sayfası izleyicilerinden de tam not aldı. Canlı yayınlara telefon ile bağlanarak merak edilen konular hakkında bilgi alabilen vatandaşlar en doğru bilgiye ulaşma anlamında önemli bir mecraya da kavuşmuş oldu.

Tuğba Gülten / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayhan öztürk 8 yıl önce

tebrikler utku bey, çok başarılı bir çalışma..kendi adıma çok faydalandığım bir program yapıyorsunz..biz teşekkür ediyoruz sizlere

Avatar
metin demir 8 yıl önce

inşaat sektörünün sorunlarını ve uzmanları ekranlara taşımak adına büyük bi iş yapıyorsunuz kutlarım..başarınız daim olsun

Avatar
deniz koçan 8 yıl önce

ev alma aşamasındayken çok yararlandığım programlar izledim, emeği geçenleri kutlamak lazım!

banner182

banner181