Torunlar GYO'dan Paşabahçe'ye otel projesi!
Torunlar GYO, 2015 yılına ilişkin finansal sonuçlarını ve gelecek dönem beklentilerini açıkladı. Buna göre, Torunlar GYO 2015 yılını 4 milyar 861 milyon TL net aktif değer ve 8.8 milyar TL portföy değeri ile kapattı. Torunlar GYO, vergi, amortisman ve faiz öncesi kârını da (VAFÖK/EBITDA) 369 milyon TL olarak açıkladı. Şirket, 2015 yılında 628 milyon TL satış geliri elde etti. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “İçerisinde bulunduğumuz konjonktürde istikrarlı büyümemizi ve yatırımlarımızı sürdürmeyi başardık. 2015 yılında 440 milyon TL yatırım gerçekleştirdik” diye konuştu.

Gelecek döneme ilişkin yatırımları ile ilgili de bilgi veren Aziz Torun, şöyle konuştu: “5. Levent projemizin 2’nci etabı ve taahhütlerimiz arasında yer alan 145 bin metrekare inşaat alanına sahip Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi başlatacağımız yatırımlar arasında. Ayrıca yılın ilk yarısında Paşabahçe projesine başlamak üzere çalışmalarımız sürüyor. Proje ‘Kentsel Resort Otel’ konseptinde, az yoğunluklu, lüks, 120 odalı bir otel, apart otel daireleri ve yalıları kapsayan karma bir proje olarak tasarlanıyor. Bu projeler için 2016-2018 yılları arasında 2.1 milyar TL yatırım yapmayı hedefliyoruz.”

Gazete Vatan 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181