Trios 2023 projesinde hemen taşın yıl sonunda öde kampanyası!
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, PULSAR İnşaat tarafından geliştirilen sanayi projesi  TRiOS 2023’te iskânı alınan, bağımsız bölümlerin hemen teslim edildiği A Blok’ta üretim ve depolama başladı.

Satış ve pazarlaması Turyap tarafından yürütülen Trios 2023 projesinde yerleşmeler başladı. İki bloktan oluşan, üretim, depolama ve lojistik faaliyetine uygun, cadde dükkân ve mağazalarının da yer aldığı toplam 353 bağımsız bölümden oluşan Trios 2023 projesinde önemli bir aşama kaydedildi. İskânın alındığı, kat mülkiyeti tapuların hazır olduğu, işyeri satın almış olanlara yer teslimlerinin başladığı Trios 2023’te her geçen gün faaliyete başlayan firma sayısı artıyor.

Hemen taşın, yıl sonunda öde
5 yıldız konforunda inşa edilmiş olan Trios 2023 sanayi bloklarına yatırım yapmak isteyen, faaliyetini sürdürdüğü atölyesi küçük gelen, işini büyütmek isteyen, farklı bölgelerdeki imalat ve depolama mekânlarını tek bir çatı altında toplamak isteyen imalat, lojistik firmaları için çok cazip bir kampanya düzenlendi. Sadece toplam 5.000 m2’lik bir alan için geçerli olacak kampanyada, %20 peşinat ödemesi alındığında, yerleşmelerin başladığı A Blok’ta satın alınan işyerleri hemen teslim edilecek, bakiye ödemesi 2018 yılı sonunda talep edilecek. ‘%20 peşinat, bakiye yıl sonu ödeme’ kampanyası, inşaatı son aşamaya gelen, satış fiyatı cazibesi sunan B Blok için de geçerli olacak.

Cazip satış fiyatları uygulanıyor
Projede, brüt alan birim satış fiyatları KDV hariç 4.060 TL ile 8.650 TL arasında değişen, son 53 adet işyerinin satışı devam ediyor.  Özellikle bilançolarına yansıyan kur farkı gelirlerini değerlendirmek isteyen, yıl sonuna kadar alacakları bulunan şirketler için önemli bir fırsat sunan kampanya döneminde, işyeri teslimlerinde KDV oranı, 31 Ekim 2018’e kadar, %8 olarak uygulanıyor.

Tırların çatıya kadar çıkabildiği, metrekarede 2 ton hareketli yük taşıma kapasitesi bulunan, kat yüksekliklerinin 7 ve 8 metre olduğu, brüt 413 m2 tek bir bağımsız bölümden, yan yana bağımsız bölümlerin birleştirilmesiyle  oluşturulacak brüt 7.000 m2’ye kadar büyütülebilecek işyerlerinin yer aldığı Trios 2023’te satışa konu bağımsız bölümlerin hepsinde, düşeyde kullanım alanını artırma imkânı sunan metreküp avantajı bulunuyor. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin kalbinde yer alan proje, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı bağlantısıyla, İstanbul’un diğer sanayi bölgelerine göre avantajlı bir konumda.

Hem İstanbul İkitelli hem de Türkiye için örnek bir sanayi ve ticaret kompleksi olan, proje mimarisi, altyapısı, lokasyonu ve teknolojisi ile sadece bir sanayi sitesi değil aynı zamanda ticaret ve sosyal alanlarıyla komple bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden ‘en iyi sanayi geliştirme projesi’ ödül sahibi Trios 2023 hakkında detaylı bilgi, 33 yıllık tecrübesiyle hizmet veren TURYAP’ın 444 27 80 numaralı telefonundan veya  www.turyap.com.tr adresindeki web sitesinden alınabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181