Tual Adalar 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası!
DAĞ Mühendislik imzasıyla İstanbul Kartal'da konumlandırılan Tual Adalar 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası başladı. 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen kampanyaya dahil edilen Tual Adalar projesinde yüzde 10 fiyat indirimi uygulanıyor.

Peşinat yüzde 10 olacağı kampanyada dövizini bozdurup peşinata yatıran için 1 yıl boyunca kur teminatı olacak ve kur artarsa teminattan düşecek. Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan kampanya ile Tual Adalar projesinde yer alan konutların satışları devam ediyor.

Toplam 6 bloktan oluşan Tual Adalar projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 471 konuttan meydana gelen projenin yüzde 85'i yeşil alanlardan oluşuyor. Projede dairelerin metrekare aralığı ise 75 ila 185 metrekare arasında değişiyor. 

Tual Adalar teslim tarihi için tıklayınız.

Tual Adalar nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181