Turyap Bursa Soğanlı daire satışları devam ediyor!
4+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Turyap Bursa Soğanlı daire satışları devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait teslime ve tapu devrine hazır dairelerin bulunduğu Turyap Bursa Soğanlı daire satışları kalan konutlar için sürüyor. Turyap tarafından Botanik 224,Yükselen Park, Atış Premium projelerinde yer alan 3+1 ve 4+1 planındaki dairelerin ve metrekareleri 40 metrekareden 217 metrekareye kadar değişen cadde üstü ticari gayrimenkullerin satışı yapılıyor.

Turyap Bursa Soğanlı daire satışları kapsamında kalan konutların muhammen bedeli 246 bin 725 TL'den başlarken, ticari gayrimenkullerin ise muhammen bedeli 294 bin 241 TL'den başlıyor. Yaşamın başladığı 3 projede Turyap tarafından yapılan satışlar doğrultusunda cazip ödeme seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

Satışların devam ettiği 3 farklı proje kapsamında sunulan; çocuk oyun parkları, yüzme havuzları, kapalı – açık otopark alanlarının yanı sıra, bölgenin hizmetinde olan modern Pazar Alanı, 1 adet Okul Alanı, İbadet Alanı, Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Sağlık Tesisi Alanı, araç, yaya-bisiklet yolu ve açık otopark, kamuya açık yüzme havuzu, yeşil alan, Spor Tesis Alanı, Yurt Alanı ve hizmete açılan/açılmakta olan Alışveriş caddelerinde mağazalar, cafe – restauran ve marketler bölgede yerleşim tercihinde bulunanlara her türlü kent hizmetini getiriyor.

Turyap Bursa Soğanlı daire satışları listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181