TURYAP'dan 400 Milyon TL'lik TOKİ arsa ihalesi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), muhammen bedel toplamı 400 Milyon TL olan 14 ildeki 114 adet arsayı 23 Mayıs 2017 Salı günü saat 13.30’da, Turyap’ın düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkaracak. Müzayede Ankara/Bilkent’teki TOKİ Merkez Bina ve İstanbul/Şişli’deki Radisson Blu Hotel’de eş zamanlı düzenlenecek. 

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, Karabük, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Trabzon ve Van’da bulunan arsalar %25’ten başlayan peşinatlar, 24 aya varan vadeler ile yatırımcılarla buluşacak. Satışa çıkan arsaların tamamı KDV’den muaf tutulacak.

Konut, ticaret, özel sağlık, özel kreş-anaokulu, özel eğitim, özel ilköğretim, özel ortaöğretim, bakım ve akaryakıt istasyonu, kentsel servis, konut dışı kentsel çalışma alanlarına uygun nitelikte toplam 411.151,65 m2 büyüklüğünde 114 adet arsa için açık artırma usulü ile teklif alınacak. 

İstanbul, Başakşehir Kayabaşı’nda bakım ve akaryakıt tesis imarlı arsa, özel eğitim ve ilköğretim imarlı arsa ile Kartal’da konut imarlı arsa; Ankara Pursaklar ve Yenimahalle’de konut, ticaret, Çankaya Alacaatlı’da özel kreş, eğitim, Etimesgut Eryaman’da özel anaokulu imarlı arsa, Etimesgut Aşağıyurtçu’da özel ortaöğretim imarlı arsa; İzmir, Çeşme’de konut ve ticaret imarlı 10 arsa, Aliağa’da ise konut ve ticaret imarlı 18 arsa, Gaziantep Şehitkamil, Beylerbeyi’nde 5 konut ve 2 kentsel servis arsası, Diyarbakır, Yenişehir, Üçkuyu’da 12 adet konut dışı kentsel çalışma imarlı arsa ile merkezi iş imarlı arsa; Karabük Merkez, Beşbinevler’de 11 adet konut imarlı arsa müzayedede öne çıkıyor. 

Türkiye’nin her yerinden müzayedeye katılmak isteyenler için müzayede günü internet üzerinden de teklifler alınıyor. Müzayede ve online katılım için teminat bedelleri şartnamede belirtilen tutarlarda ilgili Turyap hesabına 22 Mayıs 2017 tarihine kadar nakit olarak yatırılıyor. 

Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap (Tel: 444 2 780 / www.turyap.com.tr) üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler ön koşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181