Turyap Golfkent arsa ihalesi yarın yapılacak!
Ankara Golfkent projesi kapsamında yer alan Turyap Golfkent arsa ihalesi yarın yapılacak.

Turyap Golfkent arsa ihalesi detayları şu şekilde; Eskişehir Yolu (Çankaya Üniversitesi Karşısı), Etimesgut / Ankara adresindeki Golfkent’te bulunan konut, işyeri, otel, hastane, öğrenci yaşam merkezi, okul, sağlıklı yaşam merkezi, spor imarlı parseller ile golf sahası ve işletmesi için hasılat paylaşımlı kapalı zarf usulü ile ihale edilecek.

Ankara Golfkent'te bulunan imarlı arsalar için 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14.00’da TURYAP Holding’in 19 Mayıs Cad. Dr. İsmet Öztürk Sok. Şişli Plaza Ofis Blokları, C1 Blok Kat Şişli 34360 İstanbul adresinde kapalı zarf ile teklifler kabul edilecek. İhale günü saat 15.00’da açık pazarlık yapılacak.

Teklif sahiplerinden gerçek kişilerin resimli kimlik, başkası adına ihaleye katılanların noter onaylı vekaletname ibraz etmesi şarttır. Teklif sahibinin tüzel kişi olması halinde işbu şartnameyi imzalayan kişinin tüzel kişi yetkilisi olduğunu gösterir yetki belgesinin ve imza sirkülerinin de şartname ekinde bulundurulması gerekmektedir.

Turyap Golfkent arsa ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181