Turyap Kule Residence'da kalan 60 dairenin satışına devam ediyor!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence’da satış patlaması yaşanıyor.

Teslime ve yerleşime hazır 30 katlı Kule Residence'da 185 daireden 125'i sahiplerini bulurken 60 dairenin satışı Turyap Holding aracılığı ile devam ediyor. 

5,6 veya 7 daireden oluşan  Kule Katlarda  3+1 ler 2 cepheli, 2+1 ler tek cepheli olarak yer alıyor. Zemin katlarında dükkanlar ve işyerleri olan Kule Residence'da 7. ve 16. katlarında büyük seyir terasları,5,6,11,14,20 ve 28. katlarında küçük seyir terasları bulunuyor.

Yeterli sayıda kapalı ve açık otoparkı bulunan Kule dairelere hizmet veren 3 adet asansör ve ayrıca yük asansörü vardır. Jenaratör (%100) devrede olup; normal iniş çıkış merdivenleri yanında, yanmaz kapılı Acil Çıkış Yangın merdivenleri de devrede.

Turyap Holding’ den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Pazarlama ve Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir;
- 2+1'lerin Brüt 117 m2, 3+1'lerin 138 m2 olduğu KULE'de ortalama 3,500-TL'sı metre kare satış değerinin bölge projeleri yerleşim alanları ile karşılaştırıldığında önemli bir yatırım ve yaşam fırsatı olduğunu,
- 20 adet 2+1 ve 40 adet 3+1'lerden oluşan 60 dairenin fiyatları 2+1'lerde 413 bin - 3+1'lerde 489 bin TL'den başladığını,
- Hemen Tapu devri ve Konut tesliminin sağlandığı KULE RESİDANCE'da 1 ay içinde %25 peşinat tamamlandıktan sonra 3 ay içinde kalan bakiye nakden/defaten veya konut kredisi ile ödenebildiğini,

Ve Kule Residence; konumu itibari ile; “Kuzey yakası / Botanik Park'a en yakın Blok,789.000 m2 alan üzerinde kurulan Genel hastane, Çocuk hastanesi, Kadın doğum hastanesi, Onkoloji hastanesi, Nöroloji ve Ortopedi hastanesi, Kalp hastanesi, Psikiyatri hastanesi, Fizik tedavi hastanesi gibi 8 farklı hastaneden oluşan toplam 2.680 yataklı dev Sağlık Kenti'nin yanı başında, kent meydanı yolu üzerinde, 3. Köprü ve Havalimanı bağlantı yolunda,  Metro, İETT gibi toplu taşımaların yanı başında” olduğunu hatırlatarak  kira gelirine bağlı yatırım ve alım değeri ile geleceğe kazançlı yatırım olanağının değerlendirilmesini öneriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181