Turyap'tan 2640 konutluk arsa!
TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent kapsamında 2640 konutluk yapımı devam eden ve ruhsat aşamasında olan arsalar satılıyor.

Satışa konu 639 konutluk 103.010 m2’lik arsa 65.500.000 TL, 146 konutluk 23.468 m2’lik arsa 15.032.000 TL, 105 konutluk 16.863 m2’lik arsa 10.523.000 TL’den yatırımcıları bekliyor.

Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’nda ilk durağı Çankaya Üniversitesi ve TOKİ Turkuaz Konutları’nda yapımı planlanan Kızılay-Çayyolu-Temelli arasındaki yeni metro hattına yakın konut, tali iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesisine uygun, uluslararası standartlara uygun yapımı süren golf sahası bulunan, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında imarlı arsalar hasılat paylaşımlı ya da arsa olarak satılıyor.

Yatırımcının her zaman güvenilir yatırımı seçtiğini vurgulayan TURYAP Kurumsal İletişim Koordinatörü Çağla Gürsoy: ‘‘Geçtiğimiz yıl yapılan iki seçimin getirdiği siyasi belirsizliğin son bulmasıyla bekle-gör politikası izleyen yatırımcılar yeni yıl ile birlikte tekrar harekete geçti. Riskli yatırımlar yerine orta ve uzun vadede her zaman kazandıracak gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak isteyenle birlikte bu ivmeyi güçlendirmek istiyoruz. İstanbul ve komşu illerde arsaların azalması nedeniyle yatırımcı ilgisini Ankara’ya yönlendirdi. Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’ndaki imarlı arsalara talebin yüksek olacağını ön görüyoruz.’’ dedi.

Çevreci yönü ile öne çıkan Ankara Golfkent projesi toplam 1 milyon 260 m2 alanda 4 etap üzerinde yatay, dikey blok ve villaların yer aldığı 700 bin metre kare yeşil alanı ile Türkiye’nin en yeşil projesi olmaya aday.

Ankara Golfkent projesi Sign of the City Awards 2015’te Premium Proje, Avrupa İş Dünyası Ödülleri European Business Awards (EBA) tarafından 2 yıl üst üste ülke şampiyonu seçilmiştir.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181