Turyap, TOKİ'nin 77 adet iş yerinin tamamını sattı!
Turyap, mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na(TOKİ) ait, Başakşehir Kayabaşı’ndaki iş yerlerini müzayedeye çıkardı. Bölgenin tek ticari aksında bulunan dükkanları almak için bayrak yarıştıran 300’e yakın katılımcı izdiham yarattı. Satışa çıkan 77 iş yerinin tamamı satıldı.

Muhammen bedel toplamı 21 Milyon 500 Bin TL olan taşınmazlar yüzde yüz artışla 43 Milyon 160 Bin TL’ye satıldı. 94 Bin TL’den başlayan fiyatlarla teklif alınan iş yerlerinde en yüksek teklif 1 Milyon 300 Bin TL’ye çıktı. 25 m2’den 126 m2’ye kadar ölçüleri değişen iş yerleri %25 peşin, 120 ay vade ile satıldı.

Emlak sektöründe ilkleri hayata geçiren Turyap, alternatif pazarlama yöntemleriyle taşınmazların doğru alıcılarla buluşmasına ve değerinde satılmasına aracılık ediyor. Yüzde yüz artışla üç saat içinde iş yerlerinin tamamının satılması bölgenin yatırım cazibesini gözler önüne serdi.

Kayabaşı 17. Bölge’nin yakınında konumlanan projede bir arada bulunan ticari üniteler küçük ve orta ölçekli işletmelere alternatif oluşturuyor. Yerleşim alanlarının alışveriş ihtiyacını karşılamaya yönelik tasarlanan iş yerleri cadde perakendeciliğine uygun inşa edilmiş. Tüm iş yerlerinin girişleri geniş bir avluda konumlanarak alışveriş yapmaya gelenlere geniş cepheli vitrinlerle ulaşma imkanı sağlıyor. Büyük bir meydan, kent mobilyaları, saat kulesi ve süs havuzları, araç trafiğine kapalı bir cadde bu projenin öne çıkan diğer özellikleri arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181