Uluslararası Atrax Fuarı 1 Aralık'ta İstanbul'da!
Türkiye İstatistik Kurumu'nun istatistiklerine göre inşaat sektörü geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 13,3 büyüdü. Son olarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER)'nin 49 firma, 100'ü aşkın proje ve Emlak Konut'un 30 firma, 15 bin konut için başlattığı kampanyalar sektörün gelişimi açısından önemli bh dönüm noktası olarak görülüyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde hayata geçirilecek konut projelerinde çeşitli eğlence, dinlence ve spor alanlarının olacağı düşünüldüğünde rekreasyon sektörü de ekonomiye önemli katkılar yapacak.

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından sektörün tek ihtisas fuarı olarak organize edilen Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park - Rekreasyon fuarı ATRAX ise rekreasyon alanı oluşturacak belediyeleri ve konut markalarını 1-3 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde yerli ve yabancı üretici firmalarla buluşturacak. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Emlak Konut kampanyalarının yanı sıra Toplu Konut İdaresi tarafından 237 bin konutun dönüştürülme planlamaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 30 bin konut yapılacağını açıklaması rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor.

Murat POLAT/Anayurt Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181