Ümraniye Çekmeköy metro hattı açıldı mı?
İstanbulluların büyük bir heyecanla beklediği Ümraniye Çekmeköy metro hattı açıldı mı sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

​İstanbul'un ulaşım projelerinden biri olan Ümraniye Çekmeköy metro hattı açıldı mı sorusunun yanıtı şu şekilde; 1. etabı olan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı geçen sene Aralık ayında açılmıştı. 10 buçuk kilometre uzunluğundaki hat 9 istasyonla hizmet veriyordu. Şimdi de hattın 2. etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı açılıyor. 20 kilometreye uzanan ve 16 istasyon ile hizmet verecek olan Ümraniye Çekmeköy metro hattı 21 Ekim Pazar günü Madenler Meydanı’nda saat 15.30’da açılacak.

Ümraniye Çekmeköy metro güzergahı ;
-Ümraniye
-Çarşı
-Yamanevler
- Çakmak
-Ihlamurkuyu
-Altınşehir
-İmam Hatip Lisesi
-Dudullu
-Necip Fazıl
-Çekmeköy / Sancaktepe

Ümraniye Çekmeköy metro hattı açıldı mı sorusu ve Ümraniye Çekmeköy hattı ne zaman açılacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ümraniye Çekmeköy metro durakları için tıklayınız.
Ümraniye Çekmeköy metro haritası için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181