Univa'dan Türk yatırımcılara özel kampanya!
Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Türk yatırımcılara özel bir kampanya başlattı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Univa, Türkiye’de alternatif gayrimenkul yatırımlarının tanıtılmasında önemli bir rol üstlendi. Bu konuda üstlendiğimiz misyon ile birlikte Türk yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştık. Bu durumdan yola çıkarak, Kocaeli ve Düzce’deki projelerimizden öğrenci evi sahip olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunan özel bir kampanya başlattık. Kampanyamız çerçevesinde Türk yatırımcılar; yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödemenin ardından öğrenci evi sahibi olma imkanı elde edecek” dedi.

Türkiye’de bir ilke öncülük ederek inşaat sektöründe yeni bir yatırım modelini hayata geçiren Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Univa, Türk vatandaşlarına özel bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde alternatif gayrimenkul yatırımı sahip olmak isteyenler, yalnızca 65 bin TL’lik peşinat ile 24 ay süren ödeme planının ardından öğrenci evi sahibi olabilecek.

Aylık 5 bin 300 TL ile iki yılda yatırımcı olma imkanı!
Kampanya hakkında bilgi veren Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Univa’nın Türkiye’de alternatif gayrimenkul yatırımlarının tanıtılmasında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Alternatif gayrimenkul yatırımları alanında üstlendikleri misyonun ardından Türk yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren Karayel, bu ilginin artarak devam ettiğini belirtti. Türkiye’de geleneksel gayrimenkulün geri dönüş süresinin ortalama 25 yıl olduğunu belirten Karayel, Kocaeli ve Düzce’deki Univa projelerinde ise bu sürenin yalnızca 8 yıl olduğuna anımsattı. Bu kapsamda Univa’nın önemli avantajlar barındırdığını, başlattıkları kampanyalarla bu avantajlara yenilerini eklediklerini anlatan Karayel, “Yeni kampanyamız da bu avantajlardan birini oluşturuyor. Türk vatandaşlarına özel olarak hazırladığımız kampanya çerçevesinde; 65 bin TL’lik peşinatın adından 12 ay sonra yapılan 65 bin TL’lik ara ödeme ile birlikte 24 ay boyunca ayda 5 bin 300 TL’lik ödeme yapanlar Kocaeli ve Düzce’deki projelerimizden öğrenci evi sahibi olabiliyorlar” açıklamasını yaptı. Karayel, öğrenci evi sahibi olan yatırımcıların hem 5 yıl kira garantisine sahip olduklarını hem de 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırımlarını amorti etme imkanı elde ettiklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181