Üsküdar Çekmeköy Metrosu 2. etap ne zaman açılacak?
İstanbul'un ulaşım projelerinden biri olan Üsküdar Çekmeköy metrosu 2. etap ne zaman açılacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Üsküdar Çekmeköy metrosu 2. etap ne zaman açılacak sorusunun cevabı şu şekilde; İstanbul'un yoğun trafiğini bir nemze de olsa rahatlatması beklenen Üsküdar Ümraniye Çekmeköy metrosu 2 etap bölümünün Ekim ayı sonunda açılması bekleniyor.

Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy /Sancaktepe Metro Hattı 2.kısım istasyonları:
1-) Yamanevler
2-) Çakmak
3-) Ihlamurkuyu
4-) Altınşehir
5-) İmam Hatip Lisesi
6-) Dudullu
7-) Necip Fazıl
8-) Çekmeköy / Sancaktepe

Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2.kısım ile;
Ümraniye – Taksim 30 dakika
Çekmeköy – Topkapı 45,5 dakika
Dudullu – Taksim 39 dakika
Çekmeköy – Üsküdar 27 dakika
Çekmeköy – Yenikapı 36 dakika
Çekmeköy – Taksim 44 dakika
Çekmeköy – Kartal 59 dakika
Çekmeköy – Atatürk Havalimanı 68 dakika olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hayata geçirilen Üsküdar Çekmeköy metrosu sürücüsüz hizmet verecek. Üsküdar- Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattı’nın Yamanevler-Sancaktepe arasındaki ikinci etabı için çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Sancaktepe’den Üsküdar’a ulaşım sadece 27 dakikaya inecek.

Üsküdar Çekmeköy metrosu 2. etap ne zaman açılacak sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181