Vadistanbul Havaray projesine onay geldi!
Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak Havaray projesinin imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisinde onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Sarıyer İlçesi Cendere Vadisi ile Seyrantepe istasyonu arası Havaray hattına ilişkin 1/5000-1/1000 ölçekli nazım imar planı değişikliği teklifini içeren komisyon raporu oylamaya sunuldu. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi.

SEYAHAT SÜRESİ 2,63 DAKİKA OLACAK
Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu-Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında 750 metre olarak planlanan havaray 2 istasyondan oluşacak ve seyahat süresi 2,63 dakika olacak. Havaray'ın maliyeti 24 milyon dolar olarak hesaplandı. 

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181