Via GYO basın açıklaması!
Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız demokrasi mücadelesini ve Milli iradesini milletçe cesaretle gösterdiğimiz bugünlerde, yaşanan tüm darbe girişimlerini şiddetle kınayan VIA GYO, Fethullah Gülen’in arkasında bulunduğu silahlı terör örgütü FETÖ’nün karşısında duruşunu net olarak göstermiştir, gösteriyor ve gösterecektir.

Türkiye ekonomisine katkı sağlayan ve yatırımlarına asla hız kesmeden devam eden VIA GYO, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı duran her türlü tehdidin de önünde durmaya devam edecektir.

Milletimizin birlik ve bütünlüğünü, şanlı bayrağımızın altında yaptığı yatırımlarla, vizyonuyla desteklemeyi hedefleyen, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkesinden asla vazgeçmeyecek olan VIA GYO’nun adı bu tür silahlı terör örgütleriyle asla bir araya gelemez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181