Watergarden İstanbul'da şov Temmuz'da başlıyor!
Projenin tanıtım davetinde konuşan Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "Proje ekonomiye 300 milyon dolar katkı sağlayacak" dedi. Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Watergarden projesi, 29 Temmuz'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Proje, açılış öncesi iş ve siyaset dünyasının katıldığı özel bir davete ev sahipliği yaptı. Davette, su, müzik, ateş, lazer, ışık gösterileri ile Türkiye'de bir ilk olan gösteri havuzunun, ilk gece gösterisi de gerçekleştirildi. Watergarden İstanbul'a ismini de veren, 5 bin metrekare büyüklüğündeki havuzun; su, ışık, müzik, alev, multimedya özelliklerine sahip gösteri davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Ziylan Grup Yönetim Başkanı Mehmet Ziylan, davet öncesi düzenlenen toplantıda, "Yılda 15 milyon ziyaretçi hedefindeki Watergarden İstanbul'un, Türk ekonomisine yıllık 300 milyon dolar katkıda bulunacağını öngörüyoruz" dedi.

15 MİLYON ZİYARETÇİ
Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "Fark yaratan bir gastronomi ve eğlence merkezi olarak yerli ve özellikle yabancı yatırımcılar açısından Türkiye algısına katkı sağlayacak. Gastronomi zenginliğimizle eğlenceyi buluşturarak yerli ve yabancı turist için de bir çekim merkezi olacağız. Yıllık ziyaretçi hedefimiz 15 milyon. Açılıştan itibaren, Watergarden 2 bin kişiye istihdam sağlayacak. 5 bin metrekarelik etkinlik alanımızla İstanbul'a, önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak yepyeni bir merkez kazandırmış olacağız. Ekonomiye rakamsal katkısından baktığımızda ise kira ve ekonomide para akışı açısından yıllık 300 milyon dolar katkı sağlayacağını öngörüyoruz" diyerek Watergarden'ın hedeflerini anlattı.

DOLULUK YÜZDE 70
Watergarden İstanbul'un doluluk oranının şu an yüzde 70 olduğunu vurgulayan Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, kompleks bünyesindeki markalar hakkında da bilgi vererek sözlerine şöyle devam etti: "Watergarden'da Nostalji Sokağı, Taze Pazar, restoranlar, cafe ve bistrolar, food court, sinema, tiyatro, kültür ve eğlence alanla..... Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kumlu Başkanı Mehmet Ziylan'ın (solda) düzenlediği davete TİM Başkanı Mehmet Büyükeksi de katıldı nnın her birinde farklı konsept ve markalar olacak. Kaşıbeyaz, Huqqa, Günaydın, Sütiş, Simit Sarayı gibi Türkiye'nin önde gelen yeme-içme markalan da Watergarden çatısı altında olacak. Burada isim veremiyoruz ancak Türkiye'de ilk kez yer alacak markalar ile de görüşmelerimiz var. Watergarden'da Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatlann olacağı gibi, Uzakdoğu, İtalyan, Güney Afrika gibi dünya mutfağından da restoranlar yer alacak."

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181